ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Pledge2019.eu: Πανευρωπαϊκή καμπάνια για Άρθρο 13: Καλέστε τους ευρωβουλευτές να δεσμευτούν ότι θα το καταψηφίσουν #SaveYourInternet #DeleteArt13

Οι διαπραγματευτές έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τον πυρήνα του άρθρου 13, το οποίο θα αλλάξει το Διαδίκτυο όπως το γνωρίζουμε: θέλουν να καταστήσουν τις πλατφόρμες διαδικτύου υπεύθυνες για τυχόν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που διαπράττουν οι χρήστες τους και να εγκαταστήσουν φίλτρα λογοκρισίας,

Το τελικό κείμενο του άρθρου 13 θα αναγκάσει τις πλατφόρμες διαδικτύου στις οποίες όλοι βασιζόμαστε για να εκφραστούμε ,  να εγκαταστήσουν φίλτρα λογοκρισίας ή / και να περιορίσουν με άλλο τρόπο την ικανότητά μας να δημοσιεύουμε και να μοιραζόμαστε περιεχόμενο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό να συμβεί.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί σας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να απορρίψουν το άρθρο 13 όταν θα τεθεί στην τελική ψηφοφορία λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές στην ΕΕ.

Για αυτό το λόγο η πανευρωπαϊκή καμπάνια https://pledge2019.eu/el καλεί όσους τους Ευρωπαίους πολίτες να καλέσουν τους ευρωβουλευτές τους και να τους ξεκαθαρίσουν:

Θα ψηφίσουμε μόνο τους πολιτικούς που ψηφίζουν ενάντια στο Άρθρο 13

Λίγο πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, οι φωνές σας δεν μπορούν να αγνοηθούν! Συμμετάσχετε μαζί με 4,8 εκατομμύρια υπογράφοντες στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια και ενημερώστε τους εκπροσώπους σας:

Αν βλάψετε το Διαδίκτυο και θεσπίσετε το άρθρο 13, δεν θα σας επανεκλέξουμε.

Δείτε την καμπάνια στο https://pledge2019.eu

Leave a Comment